Default F@H unit

Locked
TomJohnson
Posts: 272
Joined: Mon Dec 03, 2007 1:29 am
Hardware configuration: iMac Pro Xeon W 16 core, i7 3.20 GHz, 64 GB RAM, OS V 10.14.5, ! TB SSD
iMac i5-7500 8 core 3.4 GHz, 8 GB RAM, OS V 10.14.5, 1 TB Fusion HD
Mac Pro X5675 12 core, i7 3.06 GHz, 52 GB RAM, OS 10.9.5, 1 TB HD, Cinema 30" + 23"
Mac Pro Intel Xeon Dual Quad 3.2 GHz, 16 GB RAM, OS 10.6.8, 512 GB HD
plus 44 more
Location: Oak Harbor, WA

Default F@H unit

Post by TomJohnson » Wed Feb 06, 2008 6:57 am

How do I change this:
Default F@H unit exists: ~/Library/Folding@home (Tom_Johnson, 1971, 1)
to:
Default F@H unit exists: ~/Library/Folding@home (Tom_Johnson, 1971, 0) ???

The second instance permits me to work properly via fah6.1.01b2 on my G5 QUAD via InCrease 2.3.8.
I followed the same procedures for my G4 DP MDD as I did for my QUAD but came up with the first
Default 1971, 1 which precludes the downloading of a WU and Core.
Last edited by TomJohnson on Wed Feb 06, 2008 4:35 pm, edited 1 time in total.
iMac 15,1 27" 5K Retina Intel i7 4.0 GHz Dual Quad 24 GB RAM 1 TB Fusion OS 10.10
Mac Pro 5,1 3.06 GHz 12 Core 52 Gig RAM OS 10.9.5 -- Plus 20 more
Image

TomJohnson
Posts: 272
Joined: Mon Dec 03, 2007 1:29 am
Hardware configuration: iMac Pro Xeon W 16 core, i7 3.20 GHz, 64 GB RAM, OS V 10.14.5, ! TB SSD
iMac i5-7500 8 core 3.4 GHz, 8 GB RAM, OS V 10.14.5, 1 TB Fusion HD
Mac Pro X5675 12 core, i7 3.06 GHz, 52 GB RAM, OS 10.9.5, 1 TB HD, Cinema 30" + 23"
Mac Pro Intel Xeon Dual Quad 3.2 GHz, 16 GB RAM, OS 10.6.8, 512 GB HD
plus 44 more
Location: Oak Harbor, WA

Re: Default F@H unit

Post by TomJohnson » Wed Feb 06, 2008 4:29 pm

Still showing the same Default on the problem G4.
But figured how to correct the corrupted "-local" client.cfg setting.

InCrease shows:
Launch Options:
Cpu count: actual (2)
Client: fah6
Client args: -local -advmethods -forceasm -verbosity 9

From InCrease Prefs/Launch/extra args: I inserted another -local then quit and restarted InCrease then restarted the G4.
That finally corrected the client.cfg file and permitted the WUs to start downloading.
Once the download completed I removed the extra -local from the extra args.
Now have both PPCs Folding with FAH6.1.01beta2-OSX-PPC !!!
iMac 15,1 27" 5K Retina Intel i7 4.0 GHz Dual Quad 24 GB RAM 1 TB Fusion OS 10.10
Mac Pro 5,1 3.06 GHz 12 Core 52 Gig RAM OS 10.9.5 -- Plus 20 more
Image

Coasel
Posts: 1
Joined: Tue Aug 12, 2008 11:33 am

Re: Default F@H unit

Post by Coasel » Tue Aug 12, 2008 11:48 am

what version your Folding@home installed for G$, interesting..

Locked

Return to “Mac OS X Beta”